Buscar rovellons pels marges

Els rovellons rebels del marge fangós.

Dos cistells de rovellonsPer llegir els rovellons rebels aconsellem escoltar la seva cançó clicant aquest enllaç. Rovellons rebels, son aquells que surten on no toca, els qui no estan a on s'els espera o a on els tòpics diuen que han de ser. Avui presentem uns rovellons rebels amb els qui vam coincidir durant el 2012 i que un cop mostrada la seva rebel·lia, ens han tornat a plantar cara al mateix lloc i en dos dies diferents aquest 2013.

Així doncs, rovellons al marge ens ensenya com es pot anar caminant per una pista i trobar-se una flor de rovellons rebels entre la terra argilosa a Octubre del 2012, i com tornar al cap d'un any i repetir flor de rovellons i vídeo. Per si no fos poc, una tercera edició al cap de 4 o 5 dies i ja tenim el trio rovelloner al marge màgic. Rovello sanguifluus entre 1000 i 1500 metres. Aquí els tres vídeos i dels fotos dels rovellons rebels, que també ens indica que els rovellons acostumen a fer-se cada any allà mateix.

Rovellons rebels al marge 2012, part 1. 

La força dels somnis és l'arma dels rebels.

 

Rovellons rebels al marge 2013, part 2.

L'espurna del canvi comença en un mateix..

Rovellons rebels al marge 2013, part 3.

Es l'apatia el que ens torna dèbils, és l'avarícia el que ens torna esclaus.

I les fotos de guerra dels rovellons rebels.

 Els rovellons del marge màgic en fotografies de guerra, vestits de camuflatge i recoberts pel fang de la trinxera.

Flor de rovellons vinaders

Una flor de rovellons vermells a mig collir.

Una flor de rovellons entre el fang

Els rovellons vermells de la flor i de la resta del marge màgic.

 

Rovellons vermells del marge màgic.

El micel.li que ha generat la flor de rovellons al descobert.

Micel.li d'una flor de rovellons

El micel.li del rovelló estava ple de rovellons minúsculs de color verdós als que no els havia estat injectada l'aigua que els feia falta... serien els que anomenen primordis? 

I fins aquí la historia del marge màgic i la flor de rovellons rebels, si voleu podeu comentar al peu d'aquest article, a les xarxes socials, o al fòrum de bolets.com. Ens agrada si us agrada, Ironboletaire.