Rovellons al prat i cap al plat

Rovellons gegantsDe fet, avui no tenim res d'especial a explicar, volem ensenyar-vos l'equivalent boletaire al grup de música patxanguera de la festa major de poble, verbena, cava, coca i tothom a ballar al so de la música que a tots agrada.

Així que compatim una tradicional sortida a buscar rovellons un 10 de setembre a uns 900 metres d'altura i després d'una bona ratxa de pluges i temperatures suaus, fa bona pinta i a sobre tenim la sort de cara i carreguem de rovellons al mig del prat. En aquesta ocasió ens saltem uns quants dels manaments boletaires i aixequem un xic la veu, és una sortida socialitzadora. Som 4 i això es nota, també ens coneixem bé, així que no feu gaire cas a les formes i tampoc a les bromes.

I de sobte cantem la cançó... la que tots esperaven (clic per escoltar), tots menys tu.  La cançó de la carregada de rovellons, calia tocar-la perquè tots l'estaven esperant, tots menys tu. Així que aquí teni 3 vídeos i una galeria de fotos de rovellons.  I aquest enllaç pensant en tu, que també t'agrada la bona música.

Collint Rovellons al prat... i cap al plat.

Al costat de la llora, el rovelló hi plora.

El rovelló, els gegants lactarius sanguifluus de solei i el seu làtex vermell.

Les fotos dels rovellons, del prat al plat.

Gràcies per comentar i per ajudar-nos a compartir l'article a les xarxes socials.