La porta del cel i del reig

La porta del cel… i també algun reig.

Aquesta cançó acompanya les fotos i el relat, l'escoltem?. Tot pren sentit quan busques petits trossets de vida, petits trossets privats de somnis que reculls de la teva ment  i que un bon dia busques poder enganxar un a un i que deixin de ser somnis.

Un cop junts, aconseguir aquest somni esdevé un motiu de vida, un impuls que et toca al fons de tot, molt endins, i que es transforma en una energia descomunal que t´impulsa a buscar-lo.

El primer símptoma de que tindrem un trosset de vida el trobo al despertar-me a les 4 de la nit, trasbalsat pels nervis, dels quals no hi ha motiu aparent, però intento calmar-me per poder tornar a dormir, m’acostuma a passar els dies importants. El despertador sona i ens aixequem d'una revolada, avui el despertador és un aliat, avui, com molts altres dies, perseguirem persistentment el somni, que és el meu, i que avui també serà el de la Ne, que sense saber-ho també en forma part. (Continua a sota la gal.leria de fotos dels ous de reig).

Oficialment anem a buscar el rei, però en realitat anem a buscar una porta cap al cel, i la trobem, no tenim el vídeo, però el veuríeu en els ulls que fem al veure com el reis esperen agrupats la nostra arribada.

"La calor de l'estiu que semblava allargar-se per sempre.
De dies passats l’esperança de la rosada del vespre...
El bosc desperta cobert per la boira, formada per la pluja d´ahir.
La fulla del faig deixa caure la última de les gotes..
I allí, amb el nervi a flor de pell, el nervi de la vida, trobem una porta...
La porta del cel, on neixen les estrelles.
i els somnis valents forjats per mil tempestes."

No sento el meu cos, emocions cobreixen els seus avisos i l'adrenalina ho tapa tot, mentre trossets cada vegada més grans de somni es van fer realitat i tenim trossets de vida.

Moments que fan viure, trossets que prenen encara més dimensió al poder-los anar enganxat amb la Ne. La felicitat només es real quan es comparteix, i podeu compartir aquest article a les xarxes socials i/o afegir un comentari amb el vostre trosset de vida.

Feliços com porquets en un bassal, i petits trossets de vida, dos cançons que escoltem a la nit al concert dels Catarres a Olot, estem de festa major. Gràcies als Catarres per deixar-me escoltar aquesta cançó (clic aquí) durant la recopilació de les fotos d’ahir, les fotos de la porta.